Biljartclub De IJssel | Interne Competitie Triathlon 2016

bekerintern_3bandIn januari 2016 beginnen we weer met een nieuwe competitie, we gaan dit keer voor de variant Triathlon.
Een korte uitleg. In een triathlonpartij moet je een vooraf vastgesteld aantal libre punten maken, dan een aantal bandstoten en als laatst een aantal 3-banders.

Iedereen veel plezier!

Bob Thijs, winnaar interne competitie 2015-2016

peter-bob-2

Bob Thijs ontvangt de wisselbeker van wedstrijdleider Peter Braham

DONDERDAG 29-09-2016
Na een jaar van onderlinge strijd was het dan eindelijk zover, de finales van de triathlon competitie. Donderdag 29-09-2016 moest de eindstrijd worden geleverd tussen de heren Arnold Net, Hans Hartong, Bob Thijs en Remco de Velde Harsevoort. De eerste ronde werd gespeeld tussen Arnold en Hans, waarvan Hans zich plaatste voor de finale. De andere partij ging tussen Remco en Bob, waarvan Bob zich plaatste voor de finale. De ‘troostfinale’ om de derde plaats ging tussen Arnold en Remco, maar Arnold kwam niet in de wedstrijdflow en moest toezien hoe Remco de partij op een betrekkelijk eenvoudige manier naar zich toe trok. De grand finale werd uiteindelijk gewonnen door onze ‘nieuweling’ Bob Thijs in een onderlinge strijd tegen Hans Hartong. Leuk om te zien hoe iemand die dit jaar voor het eerst deelneemt aan de competitie meteen de wisselbeker mee naar huis mag nemen.
Na de uitreiking van de beker aan de winnaar en de medailles voor de overige drie spelers, mocht de organisator Peter Braham van voorzitter Hans Hartong een bedankje en een bos bloemen in ontvangst nemen.

Uiteraard wordt de traditie voortgezet met een nieuwe interne competitie, spelsoort triathlon, ditmaal onder bezielende leiding van oudgediende Arnold Net. De leden van BC De IJssel kunnen zich inschrijven bij Arnold tot 9 oktober a.s. en de eerste wedstrijden zullen gespeeld worden op dinsdag 11 oktober. Let the games begin!