Biljartclub De IJssel | Kersttoernooi 2018

Kerstkampioen 2018…….Harrie Klumper

Zaterdagavond om 19.00 uur begon het jaarlijkse interne Kersttoernooi 2018 van BC De IJssel. Een 14-tal leden had zich opgegeven voor de competitie 10 over rood. De te maken punten gecorrigeerd op gemiddeldes van de betreffende speler.
Na een voorronde waar uiteindelijk 8 spelers doorgingen begon je de spanning te voelen, want de vleesprijzen, de wisselbeker, de oorkonde en uiteraard de eeuwige roem stonden op het spel. Na een aantal spannende wedstrijden bleven 4 spelers over te weten, Hans Hartong, Chris Vedder, Remco de Velde Harsenhorst en Harrie Klumper. Hans wist eenvoudig te winnen van Chris en ging uit met een schitterende losbander terwijl op de andere tafel Harrie Remco wist te verslaan.
De troostfinale werd gespeeld tussen Remco en Chris, laatstgenoemde werd de winnaar van de derde prijs. De finale tussen Hans en Harrie was tot op het laatste moment spannend, maar Harrie wist Hans met één puntje te verslaan en werd hiermee de winnaar van het Kersttoernooi 2018. Harrie Klumper ontvang van de voorzitter een lekkere stuk vlees voor de feestdagen, de wisselbeker en een oorkonde. Jelte Sijtsma had niet zijn meest gelukkige avond en kreeg een lekkere fles wijn, de biljartkersttoernooipechprijs.
De voorzitter sprak tevens een woord van dank uit aan de prima organisatie, die in handen was van Peter Braham en Chris Vedder.

Het werd een latertje, maar men kan weer terug kijken op een gezellige avond met een terechte winnaar. Harrie van harte!

Uitslag Kersttoernooi 2018:
1 – Harrie Klumper
2 – Hans Hartong
3 – Chris Vedder