Biljartclub De IJssel | PAAStoernooi 2018

07-04-2018 – PAAStoernooi 2018, gezellig, spannend en goed bezocht

logo-paastoernooi-2018Het traditionele PAAStoernooi stond vrijdag 07-04-2018 weer op de kalender. Organisatoren Peter Braham en Chris Vedder hadden weer een leuk aantal deelnemers weten te strikken voor dit altijd gezellige toernooi. De spelsoort was 10 over rood, maar wel aangepast naar de onderlinge gemiddeldes.

Nadat iedereen 3 partijen had gespeeld werd het Kock-out systeem toegepast waardoor er uiteindelijk 4 personen overbleven voor de strijd om de felbegeerde wisselbeker.
Remco de Velde Harsenhorst tegen Bob Thijs, Chris Vedder tegen Frans Töller. Bob Thijs was net iets te sterk tegen een goed spelende Remco en Chris kon zijn partij winnen van Frans, die als verdedigend kampioen van 2017 waarschijnlijk toch niet de druk aan kon.

Terwijl iedereen zich te goed deed aan de heerlijke ballen gehakt van Peter Braham en de gekookte en gevulde eieren van Harry Klumper, werden de ballen gepoetst en de lakens gereinigd voor de beslissende finale tussen Bob en Chris.

De nieuwe kampioen Paastoernooi 2018 Chris Vedder, inclusief de felbegeerde beker (foto: Peter Braham)

De nieuwe kampioen Paastoernooi 2018 Chris Vedder, inclusief de felbegeerde beker (foto: Peter Braham)

Ditmaal wist Chris de altijd moeilijke tegenstander en goed spelende Bob achter zich te houden en mag Chris zich Paaskampioen 2018 noemen. Voorzitter Hans Hartong overhandigde de prijzen aan de winnaars en bedankte de organisatie voor de goed georganiseerde en gezellige avond.

Uitslag Paastoernooi 2018
1 – Chris Vedder
2 – Bob Thijs
3 – Remco de Velde Harsenhorst
4 – Frans Töller
? – Poedelprijs Harry Klumper