Biljartclub De IJssel | PAAStoernooi 2022

Paastoernooi 2022……..eindelijk weer

bekerintern_3band16-04-2022: Na een aantal jaren wachten i.v.m. COVID 19 was het dan eindelijk weer zover, een intern paastoernooi. Met een mooie deelnemerslijst van 14 mensen zijn de organisatoren Peter Braham en Peter van Keulen er ook deze weer in geslaagd om een prima verzorgde avond te realiseren.
Er werd zeer goed voor de interne mens gezorgd met allerlei lekkere hapjes, waar de traditionele gekookte eieren en heerlijke ballen gehakt niet ontbraken.
Al met al prima verzorgde avond, chapeau.

De spelsoort was 10 over rood. Er werden twee poules gemaakt waarvan uiteindelijk van elke poule twee spelers in de halve finales terecht kwamen. Dit waren Chris Vedder/Peter van Keulen en op de andere tafel Tino van Enk/Peter Braham. Chris Vedder en Peter Braham kwamen er als finalisten uit. De troostfinale tussen Tino en Peter v. K. om de 3e plaats werd gewonnen door Tino van Enk en de finale werd een zeer spannende partij tussen Chris Vedder en Peter Braham. Peter B. ging geweldig uit de startblokken en stond binnen zeer snelle tijd op 9, terwijl Chris er pas 2 had. Het verliep echter anders, Peter kreeg een aantal moeilijke ballen, met daarbij een beetje pech, en op het laatste moment wist Chris toch als eerste de 10 punten te halen en werd daarmee kampioen van het paastoernooi 2022.
Een heerlijk stuk vlees en de felbegeerde beker werden uitgereikt door voorzitter Hans Hartong en mochten wederom naar huize Vedder. De andere finalisten mochten, na een hartelijk applaus, ook het thuisfront verrassen met een vleesprijs. De poedelprijs werd uitgereikt aan Bertus Krabbe.

Na een welgemeend applaus voor de prima organisatie kon iedereen weer terugkijken op een leuke en gezellige avond.

Uitslag:
1e plaats: Chris Vedder
2e plaats: Peter Braham
3e plaats: Tino van Enk

Foto’s: Peter Braham