Biljartclub De IJssel | Kersttoernooi 2016

HET WAS GEWOON EEN SUPER GEZELLIGE AVOND….PUNT.

Zaterdag 10-12-2016, Mistzaal Kampen.

bekerkerst-58x150Zo kort zou je het kunnen omschrijven, maar dan doe je in dit geval sommige mensen dik tekort. Om maar eens te beginnen met de organisatie, iets waar je normaal mee afsluit. Peter Braham was in zijn nopjes toen we heel laat de deuren sloten van de Mistzaal. De wedstrijden gingen vlotjes zonder gezeur, er was een prima opkomst, de vrijwillige bijdrage was goed, en vooral een gezellige sportieve avond. Dit alles omlijst met een zeer varierend en ruim aanbod lekkere hapjes. Onze ballendraaier Remco kreeg vele complimenten over zijn balletjes gehakt en de penningmeester kon goed leven met de opbrengst van de bar en de spontane vrijwillige bijdrage. Win-win situatie, wat wil je nog meer.

Maar goed, het spelletje. Vanavond werd er gekozen voor 4-ball, een amusant spel waar je vooraf niet kunt zeggen wie er wint. Eerst werden er drie voorrondes gespeeld, waarbij een 8-tal mensen overbleven voor de kwartfinales. Uit deze acht spelers bleven uiteindelijk Bob Thijs, Peter Braham, Joop Nijs en Henk Lorist over. De finale tussen Bob Thijs en Henk Lorist was wel spannend, maar ook met een duidelijke winnaar. Kampioen der Kerstdagen 2016 is de titel die Henk Lorist, samen met de prachtige wisselbeker, meer naar huis mocht nemen. Geruchten gaan dat zijn vrouw hem trots en blij met open armen heeft staan opwachten bij de IJsselbrug……..Henk, het is je gegund.

henk

Winnaar Henk Lorist neemt de beker voor een jaar mee naar IJsselmuiden.

Het volgende oergezelligeavondtoernooi zal rond de Paasdagen zijn, uiteraard zijn alle leden meer dan welkom. Goed voor de verenigingsband en goed voor de kas, wederom een win-win situatie, wat wil je nog meer.

 

Enkele foto’s, gemaakt door Luciën Kroeders